jornhaugland.no lanseres

0
64
Bilde: Joakim Roubert / Jørn Haugland

Da er dagen kommet for å gå live med denne bloggen. Jeg er nøyaktig en uke forsinket i forhold til opprinnelig tidsplan, og ennå er jeg langt fra helt i mål.

Jeg er ferdig. Nå starter arbeidet.

Jeg har brukt en uke med ledig tid til å fikle til og småjustere, installere nødvendige plugins, fikse ting som ingen andre enn jeg selv hadde lagt merke til og ikke minst, lære meg hvordan siste versjon av WordPress og Newspaper-themet fungerer.

Ennå gjenstår mye. Og det som gjenstår er todelt. Det viktigste er sakte men sikkert å fylle denne bloggen med mer godt innhold.
Det andre er en haug med tekniske småting som gjenstår for å gjøre det hele komplett. Jeg nevner i fleng; SEO-optimalisering, integrasjon av sosiale medier, markedsføring, lage en ordentlig engelsk info-side, lage en bedre 404-side, lage retina-versjoner av logoer, få på plass en bedre backup-rutine samt mye mer teknisk pirk etter hvert som jeg finner ut at noe er galt eller kan forbedres.

Alt dette er ting som skulle vært på plass før lansering, men som ikke er absolutt kritiske. Skulle jeg fått fikset alt, ville det blitt 2016 før lansering. Jeg har full forståelse for dem som velger å droppe egen blogg og heller satse utelukkende på publisering i sosiale media.

Jeg vil takke alle som har inspirert meg til å gå i gang med dette. Det er i første omgang dere som har gitt meg gode tilbakemeldinger på det jeg har publisert på LinkedIn Pulse det siste året.
Dere vil se at det nå på lanseringstidspunktet er mye gjenbruk av disse artiklene og heller beskjedent med nytt stoff. Det vil endres etter hvert.

Jeg setter pris på tilbakemeldinger, både på innhold og utførelse. Spesielt om noen finner noe tekniske finurligheter som kan eller må forbedres.
Og om noen finner fram til denne bloggen og leser den – kos dere.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR